Novo poletno znižanje v Zari! Cene so še nižje. Izpostavljamo trendovske modne kose pod 10 evrov
Novo poletno znižanje v Zari! Cene so še nižje. Izpostavljamo trendovske modne kose pod 10 evrov

Novo poletno znižanje v Zari! Cene so še nižje. Izpostavljamo trendovske modne kose pod 10 evrov

Priljubljeni modni velikan Zara ima novo znižanje cen že znižanih oblačil in dodatkov. Zato smo se takoj lotili dela in za vas izbrali trendovske in vsestranske modne izbire po ceni do 10 evrov. Nekateri vam bodo služili v trenutnih poletnih dneh, drugi pa so nosljivi skozi celo leto. Kavbojke, jakne, pleteni puloverji in vse vrste oblek in topov so bili na Zarini akciji in na naši listi želja.

zara sniženje

Kaj kupiti na Zarini poletni razprodaji?

V letošnji Zarini akciji lahko najdete različne kose iz kolekcije pomlad/poletje po veliko ugodnejših cenah. Pri razprodajah priporočamo nakup le tistih kosov, ki si jih resnično želite, da se izognete nakupu nepotrebnih oblačil, ki jih ne boste nosili. Vemo, da so nizke cene včasih lahko zelo privlačne in pogosto pridemo do stvari, ki jih kupimo samo zato, ker so cenejše, potem pa jih nikoli ne oblečemo. Zato se osredotočite na kose, ki bi jih zagotovo kupili.

Zarina ponudba je bogata s poletnimi trendi, večno klasiko, a tudi nekaterimi zimskimi hiti. Na poletni razprodaji je vedno dobro pograbiti kose, kot so poletne poletne mini in maksi obleke ter kombinezoni, ki jih Zara ponuja v peščici trendovskih barv in vzorcev. Ne glede na to, ali iščete obleko za zabavo ali obleko za plažo, Zara v tem pogledu nikoli ne razočara.

Idealen čas za nakup osnovnih kosov

Česar vam ni nikoli preveč in jih najdemo po najnižjih cenah na poletnih razprodajah, so topi in navadne bombažne majice. To poletje so “in” beli topi, ki jih lahko na Zarini poletni razprodaji kupite za manj kot 7 evrov. Prav tako je zdaj idealen čas za nakup novih kavbojk, saj cene padejo na 10 evrov. Zara ima odlične modele kavbojk in hlač, na voljo pa so tudi basic puloverji, brez katerih v hladnih mesecih ne gre. Če še niste posodobili svoje poletne garderobe, ima Zara tudi čudovita krila v mini in maksi dolžinah. Vse od boho sloga do elegantnih potiskanih kril. Kombinirate jih lahko z espadrilami, ki smo jih izbrali za zraven.

Osvežite svojo garderobo

Poleg oblačil in obutve smo izbrali tudi modne dodatke, kot so torbe, klobuki, klobuki in svileni šali. Cene modnih dodatkov se spustijo na 4 evre, zato je zdaj pravi čas, da svoj outfit osvežite z novim statement dodatkom ali trendi torbico. V nadaljevanju smo izbrali trendovske in vsestranske modne kose na poletni razprodaji, ki stanejo manj kot 10 evrov. Lahko rečemo, da je Zarina poletna razprodaja boljša kot kdaj koli prej.

Naloži več
Zapri