Poletno znižanje v Zari se bo začelo kmalu! Odkrijte, kdaj, mi pa izpostavljamo nekatere že znižane poletne kose
Poletno znižanje v Zari se bo začelo kmalu! Odkrijte, kdaj, mi pa izpostavljamo nekatere že znižane poletne kose

Poletno znižanje v Zari se bo začelo kmalu! Odkrijte, kdaj, mi pa izpostavljamo nekatere že znižane poletne kose

Poletje je skoraj tu – po koledarju, pa tudi po temperaturah. S prehodom v novo sezono nenehno razmišljamo o osvežitvi garderobe in nakupu novih poletnih oblačil (ter obutve in modnih dodatkov). Nakupovanje je ena tistih dejavnosti, za katero ne potrebujemo veliko izgovorov, popust pa je idealen razlog. Zdaj se bliža težko pričakovano Zarino poletno znižanje – izvedeli smo kdaj.

ZARA ljetno sniženje naslovna
ZARA ljetno sniženje naslovna

Znižanja v Zari

Tudi če ste že kupile trendi kopalke v zelenem odtenku, našle popolne bermude, potiskane majice, mrežaste balerinke ali petke z okrasno rožico, se vedno najde dober razlog za nakupovanje v Zari. Ena izmed njih so zagotovo velika sezonska znižanja, ki segajo tudi do 70 %.

In ko pride junij, je med modnimi navdušenci glavno vprašanje “Kdaj se začnejo Zarine poletne razprodaje?” Da nam ni treba ure in ure preživeti v vrstah, se vedno radi dobro pripravimo in si zagotovimo ključne poletne kose. Naša priprava vključuje shranjevanje najljubših Zara kosov na seznam priljubljenih ali v košarico v aplikaciji.

V številnih trgovinah priznanih blagovnih znamk se velika poletna znižanja običajno začnejo že v začetku junija, ne pa tudi v verigi trgovin španskega podjetja Inditex. Čeprav je največ zanimanja za oblačila in modne dodatke s podpisom Zara, priljubljena modna znamka z znižanjem pričenja zadnja. Sladkorček za na koncu!

Zara ljetno sniženje

Kdaj je dan D?

Ker je Zara ena izmed naših priljubljenih nakupovalnih destinacij, nas sezonske razprodaje v njenih trgovinah prisilijo k ustvarjanju ultimativnega nakupovalnega seznama. Seznam esencialnih kosov za poletje 2024. Poletno znižanje je še posebej pomembno, saj lahko investirate v ključne kose, ki so obstojni več sezon, ali kupite osnovna oblačila, kot so bele majice, poslovne hlače in klasične široke kavbojke.

Popust se vedno začne najprej na njihovi mobilni aplikaciji, ko je treba imeti hitre prste in biti ustrezno pripravljen. A ponudba v trgovinah je veliko bolj obsežna, nekatere kose pa najdete le v določenih trgovinah.

Zara ljetno sniženje
Zara ljetno sniženje

Zara popust začne najprej v aplikaciji

Kar zadeva datum začetka popusta, na podlagi naših predpostavk in internetnih raziskav predvidevamo, da se bo Zara popust letos pričel zadnji teden v juniju. Tega datuma se spomnimo, ko gre tudi za spletne popuste. Naslednji dan, bo globalno pričakovano znižanje prišlo tudi v trgovine. Prijavite se v aplikacijo ob 20. uri ali ob 21. uri na spletni strani Zara, da boste med prvimi ujeli svoje najljubše kose.

Vodijo nas pretekle izkušnje, da se vnaprej pripravimo ter izberemo svoje favorite za poletje 2024.

Že znižani poletni kosi

Zara poleg sezonskih znižanj ponuja tudi tedenske popuste na določene kose oblačil. Tako lahko vsak teden najdete nekaj odličnih kosov po privlačnih znižanih cenah. In če komaj čakate na začetek sezonskih znižanj, smo izbrali najlepše kose, ki so trenutno na voljo na spletni strani Zara, po znižanih cenah.

*Tekst prevzet z Journal.rs*

Foto: Zara / Instagram (@zara)

Naloži več
Zapri