Francoski dvorec in unikatna poročna obleka: Poroka, navdihnjena z estetiko 90-ih
Francoski dvorec in unikatna poročna obleka: Poroka, navdihnjena z estetiko 90-ih

Francoski dvorec in unikatna poročna obleka: Poroka, navdihnjena z estetiko 90-ih

V zadnjem času so vse bolj priljubljene majhne in intimne poroke. Ena največjih prednosti tovrstnih porok je dejstvo, da ste obkroženi samo z najbližjimi in da je vzdušje popolnoma sproščeno. Ko uživate brez odvečnega stresa, ob sebi pa še vedno imate za vas najpomembnejše osebe, je ta, tako pomemben dan še posebej čaroben. Majhne in intimne poroke so lahko še kako šik in poroka vplivnice Julie Sokele je dokaz za to.

Poroka, navdihnjena z estetiko 90. let

Julia je na svojem Instagramu razkrila vse podrobnosti poroke, ki je potekala v francoskem Chateau du Coudreceau. Že kot majhna deklica je vedela, da ji bo poročno obleko sešila mama. Julia jo je oblikovala, mama pa spremenila v čudovito kreacijo. Vizija je bila brezčasna, elegantna in vsestranska poročna obleka, prežeta z estetiko 90. let. Navdih je večinoma našla na Pinterestu. Obleka je izdelana iz čudovitega svilenega blaga, ki sta ga z mamo izbrali in kupili skupaj. Juliin najljubši del poročne obleke je hrbtni, nam pa je še zlasti všeč čudovita vlečka.

Podrobnosti…

Julia je skrbno načrtovala potek svoje poroke več mesecev. Pomislila je na vsako podrobnost, od sveč znamke Jo Malone naprej, za katero je zasnovala več dišav in izbrala svoj vonj – sveče Honeysuckle & Red Roses. Poročno obleko je kombinirala s petami Jimmy Choo, ki so pogosta izbira nevest, in vintage Cult Gaia. Za svoj poseben dan se je odišavila s parfumom Diptyque Eau Rose. Okrasitev je prepustila nadarjeni ekipi Ronnyja Colbieja, vabila in zahvale pa je oblikovala sama.

Poročni makeup

Izdelki Chanel Beauty so že od nekdaj priljubljena Juliina izbira, zanje se je odločila tudi v tem primeru. Želela je naraven in sijoč videz z nevtralnimi toni in mehkim, svetlečim senčilom.

Drugi poročni look

Kot najljubšo fotografijo s poroke je Julia izpostavila fotografijo, ki si jo lahko ogledate spodaj. Prikazuje njeno drugo poročno kombinacijo, ki so jo navdihnili manekenka in igralka Eva Herzigova, poročna obleka Georgie Fowler in kreacija Oscarja de la Rente iz leta 2015 z mešanico vseh njenih najljubših detajlov. Julia je želela spremeniti svoj videz, ne da bi se dejansko preoblekla in tako ne zamudila niti enega samega trenutka na poroki. Snemljiva vlečka, menjava torbice in dodatek v obliki elegantnega šala so bili odlična izbira.

Naloži več
Zapri