Novo (ljubezensko) poglavje: Kmalu prva poročna kolekcija modne znamke Mom’s Pants
Novo (ljubezensko) poglavje: Kmalu prva poročna kolekcija modne znamke Mom’s Pants

Novo (ljubezensko) poglavje: Kmalu prva poročna kolekcija modne znamke Mom’s Pants

Novo (ljubezensko) poglavje


Moda že od nekdaj predstavlja gibljivo umetnost, ki jo posamezniki uporabljajo za svojo stilsko predstavitev, ustvarjanje alter egov in neke povsem pristne različice sebe. Pogosto jo definiramo kot umetnost, ki v svojem bistvu prežema sestavine izraza, vzbuja korenite spremembe in poudarja pomen individualizma. Jasno je, da pojma moda in stil najdemo na isti valovni dolžini. In ali bi bili presenečeni, če bi tem elegantnim vejam dodali en neustavljiv občutek – ljubezen?

Moda je bila vedno ukrojena, vidna in oprijemljiva sestava ljubezni. Tisti, ki jo ustvarjajo, imajo vedno radi njeno jedro in to ljubezen želijo prenesti na tiste, ki jo bodo prevzeli. Tisti, ki jo kupi, se vedno znova zaljubi tako v njeno fizično upodobitev kot v sam način ustvarjanja.

Jelena Đokić Bjeković, vodja blagovne znamke Mom’s Pants, je za težišče svojega poslovanja izbrala prav tak čustven pristop in povezanost z modo. Modna znamka, oboževana tako v zamejstvu kot tudi v tujini, že od nekdaj velja za sinonim za kakovostna oblačila. A tudi modna znamka, h kateri se zatekamo pri izbiri brezčasnih kosov, katerih silhuete nimajo generacijskih in trendovskih meja. Sedaj, že znano kakovost materialov, natančnost pri krojenju in pozornost do detajlov, Mom’s Pants uvaja tudi v poročno igro. Da, prav ste slišali, priznana modna znamka odpira novo poglavje, tisto, ki zaznamuje vsak glasen, nasmejan in zaljubljen DA.

moms pants

[naslednji logični korak]


Po številnih modnih kolekcij, ki so krojenje in stilsko dostojanstvo dvignile na višjo raven. In ob dejstvu, da se je v kosih znamke Mom’s Pants poročilo že 50 žensk, čeprav niso bile uvrščene v poročni del, je bil naslednji logičen korak odprtje poročnega poglavja. Jelena Đokić Bjeković je v sklopu svojega velikega dneva prinesla celo dve poročni obleki svoje znamke, ki predstavljata idilični uvod v kolekcijo, ki prihaja kmalu.

Prva poročna kolekcija znamke Mom’s Pants je skoraj pred vrati. In pripravite se na fenomen novopečene Mom’s Pants neveste, ki usodnega DA ne izreče brez naramnic in nasmeška na obrazu.

moms pants vencanje vencanica

Mom’s Pants – modna zapuščina, ki navdihuje


Če nas vprašate, je ob statement obleki in plašču, ki ju nosi TO dekle v sobi, prva asociacija na Mom’s Pants zagotovo ljubezen. Jelena Đokić Bjeković je pri ustvarjanju svoje blagovne znamke želela predstaviti poklon garderobi svoje mame. Le ta je sestavljena iz dolgotrajnih in brezčasnih kosov ter kakovostnih modelov, ki bodo preoblikovali domače tržišče. Vsaka kolekcija znamke Mom’s Pants na nek način prikliče neko dobo boljšega časa. Kolekcija Legacy Fall 24 neguje plašče in komplete iz gladkega usnja, ki spominjajo na modele, ki smo jih imeli radi v devetdesetih. Prav tako je znani komplet, ki se je osredotočal na kombinacijo modre, bež in bele barve s pencil krilom in bomber jakno, iz ene prvih kolekcij, ponovno prevzel prevlado jugonostalgične estetike.

Zdaj lahko zagotovo rečemo, da obleke Mom’s Pants stojijo za številnimi samozavestnimi, uspešnimi in dovršenimi ženskami. Že od samega začetka v vseh nas spodbujajo drzno držo. Ustvarjajo pa tudi ženske, ki bodo na koncu dneva te obleke obesile na prst in jih posodile kakšni pomembni ženski za tisto posebno priložnost.

Mom’s Pants združuje generacije, predstavlja inovativno gradacijo koncepta drznosti in z vsemi temi močnimi epiteti ohranja našo najbolj čustveno plat. Čuva najin usodni DA.

moms pants vencanje vencanica
moms pants vencanje vencanica
moms pants vencanje vencanica

Moj posebni DA


Kot smo do sedaj modno znamko Mom’s Pants izbirali za posebne priložnosti, najpomembnejša (poslovna) srečanja in trenutke, ko želimo biti najlepše oblečeni v prostoru, jo bomo po novem nosili tudi, ko bomo izrekli najbolj čustven in največji DA. Prva poročna kolekcija Mom’s Pants je nastala kot popoln odsev vsake drzne, elegantne in ponosne ženske. Izžarevala bo elemente francoskega šika, ustvarili pa bodo poročne obleke, ki jih nikakor ne moremo označiti za tradicionalne. Z obveznimi naramnicami Jelena Đokić Bjeković začenja nov val urbanih poročnih oblek. Postulati blagovne znamke temeljijo na brezčasnih krojih in neprekosljivi kakovosti. Enako velja tudi za poročno kolekcijo. Nič manj kot Jelena Đokić Bjeković je v sklopu svojega velikega dne oblekla prvo poročno obleko s podpisom Mom’s Pants. S prepoznavnim iskrenim in širokim nasmehom ter s tem naznanila nov začetek.

Prva poročna obleka, ki jo je nosila Jelena, je bila narejena iz svile Shantung. Zgornji del druge obleke je okrašen s svilenim taftom, spodnji del pa s svilenim šifonom, ki poudarjata pozornost usmerjeno v kakovost kosa Mom’s Pants.

Ljudsko znan, velik in romantičen DA je s prihodom poročne kolekcije Mom’s Pants postal še bolj pomenljiv. Zdaj bodo vse naše obleke, krila in celo poročne obleke, ki jih bomo prenesli na bolj inovativno generacijo, podpisane z Mom’s Pants. In jasno je, da je s tem korakom omenjena znamka vsekakor začela pisati svojo veličastno zgodovino.

Mom’s Pants prva bridal kolekcija portrait
VENCANICA 2
Naloži več
Zapri