Saint Laurent je prinesel preobrat prepoznavnemu modelu očal Ray-Ban. In zvezda celotne zgodbe je tudi Hailey Bieber
Saint Laurent je prinesel preobrat prepoznavnemu modelu očal Ray-Ban. In zvezda celotne zgodbe je tudi Hailey Bieber

Saint Laurent je prinesel preobrat prepoznavnemu modelu očal Ray-Ban. In zvezda celotne zgodbe je tudi Hailey Bieber

Poletna sezona se še ni dobro začela, pa že zdaj šteje (modna) sodelovanja, ki jo bodo zaznamovale. Kakovost in silhuete high-end mode ter dostopnost high-street mode je prinesla sodelovanje Victoria Beckham x Mango, ki je zelo hitro pridobila naziv razprodane. Po drugi strani so blagovne znamke počasi začele izdajati svoje kolekcije očal, in ne skrivamo, da je ena naših najljubših (za zdaj) tista od Jean Paul Gaultiera. Luksuzna znamka, za katero lahko rečemo, da ima ene izmed najbolj kul sončnih očal na modni sceni, je zagotovo tudi Saint Laurent, zato se je ta francoska znamka odločila, da bo svoje igre z očali naredila še bolj ikonične. Tokrat sta modno igro zaigrala Saint Laurent in Ray-Ban. Ta dvojec je prinesel šik preobrat brezčasnemu modelu očal, in tukaj razkrivamo vse o tem.

Vse ima svoj smisel


Če se sprašujete, zakaj prav Saint Laurent in Ray-Ban, ima na nek način popoln smisel. Saint Laurent je blagovna znamka, ki s svojimi modnimi kosi (pa tudi sončnimi očali) zagovarja brezčasen in šik slog. Po drugi strani Ray-Ban predstavlja eno prvih asociacij pri omembi sončnih očal. Njihov klasični model Wayfarer je absolutna večna klasika. To so očala, ki so jih mnogi nosili na rdeči preprogi, pa tudi na teniškem igrišču, pri vsakodnevnih aktivnostih in pri podelitvi mnogih nagrad.

Po drugi strani je obraz poletne kampanje 2024 in sodelovanja z blagovno znamko Ray-Ban nihče drug kot Hailey Bieber. Vendar to ni naključje. Znana manekenka in lastnica blagovne znamke Rhode je ena izmed deklet, ki predstavljajo znamko Saint Laurent. Njihove kreacije nosi tako na glamuroznih preprogah, kot je Met Gala, kot tudi v svojih vsakodnevnih kombinacijah, kjer integrira njihove modele. Že na začetku svojega stilskega sodelovanja z Maeve Reilly je znana manekenka s svojimi outfiti poudarila, da je oboževalka očal Saint Laurent. Zdaj, tudi brez znane stilistke, nadaljuje to stilsko igro in je ena izmed prvih asociacij na sončna očala te blagovne znamke. Ta očala so del njenih Rhode kampanj, vsakodnevnega videza in rdeče preproge.

Ray-Ban Saint Laurent Wayfarer


Ker smo ugotovili, da ta modni dvojec označuje brezčasno in klasično kategorijo, se zdi, da je do to sodelovanje prišlo na nek način spontano. Anthony Vaccarello je dodal svoj pečat prepoznavnemu modelu očal znane blagovne znamke. Ne dvomimo, da bo prav ta model kmalu v kategoriji razprodanih, tako kot vse druge silhuete teh znanih etiket.

Omenjeni model lahko naročite na uradni spletni strani blagovne znamke Saint Laurent, po ceni 395 evrov.

Naloži več
Zapri