Kako je potekalo snemanje kampanje s svetovnim prvakom Tadejem Pogačarjem in ekipo?
Kako je potekalo snemanje kampanje s svetovnim prvakom Tadejem Pogačarjem in ekipo?

Kako je potekalo snemanje kampanje s svetovnim prvakom Tadejem Pogačarjem in ekipo?

Podjetje s.Oliver v Sloveniji je del kolesarske zgodbe že od leta 2022, kot uradni pokrovitelj oblačil Kolesarske zveze Slovenije in cestnih reprezentanc. S.Oliver zagotavlja kakovostna oblačila za celotno reprezentanco in strokovni štab za vse dogodke, kjer se predstavljajo.

Kolesarstvo je z izjemnimi dosežki doseglo vrh prepoznavnosti tako doma kot po svetu. Zato so se pri s.Oliverju odločili, da sodelovanje nadgradijo s kampanjo. In kdaj, če ne zdaj, ko je Tadej Pogačar postal svetovni prvak v cestnem kolesarstvu. Snemanje je potekalo v centru odličnosti za vrhunski šport in raziskave OYM v Chamu, Švica, kjer so z našimi vrhunskimi, svetovno priznanimi kolesarji Tadejem Pogačarjem, Urško Žigart, Lukom Mezgecem in Matevžem Govekarjem posneli modne fotografije ter jih tako predstavili na povsem drugačen način. Elegantni in sofisticirani stajlingi so poudarili njihovo vsestranskost, ki na edinstven način združuje svet mode in športa. S.Oliver oblačila ne zagotavljajo le elegantnega videza, temveč tudi udobje, ki je ključno za športnike.

s.Oliver kolesarji Tadej Pogačar oglasna kampanja 1

Katere modne kombinacije so izbrali naši vrhunski kolesarji?

Tadej in Luka nosita izredno modno kombinacijo v temno zeleni barvi, ki jo je mogoče kombinirati z lahkotno majico iste barve ali dopolniti s pletenino kamelje rjave barve. Detajl, kot je zadrga na puli ovratniku, spominja na kolesarske drese in tako ustvari sinergijo med našimi asi in modo. Matevž s svojo navihanostjo pozira v ležernem stilu, ki združuje prefinjenost s pridihom preprostega, idiličnega podeželskega življenja. Vsak stajling dovršeno zaokrožijo elegantni usnjeni čevlji s.Oliver.

Urška Žigart tokrat zavzema dominantno vlogo v preprosti črni kombinaciji, ki jo elegantno dopolnjuje dolg plašč iz umetnega krzna. Vsak kos oblačila, vključno z minimalističnimi detajli, izraža brezčasnost in prikazuje elegantno preobrazbo naših športnikov izven njihovega naravnega okolja – ceste in kolesa.

s.Oliver kolesarji Tadej Pogačar oglasna kampanja 1
s.Oliver kolesarji Tadej Pogačar oglasna kampanja 1

Kaj so nam povedali?

Na snemanju so Tadej Pogačar, Urška Žigart, Matevž Govekar in Luka Mezgec odgovorili na kratka vprašanja:

Tadej Pogačar

  • Kašen je sicer vaš slog oblačenja in kako ste se počutili danes v elegantnih oblačilih?

»Za vsakodnevne aktivnosti najraje nosim ležerna, športna oblačila. Ko pa se udeležujem svečanih prireditev pa oblečem obleko, ki je v nekoliko drugačnih, posebnih barvah, ne v klasični črni ali temno modri. Temno zelena obleka, ki sem jo nosil na snemanju, mi je bila zelo všeč. In če bi izbiral, bi izbral prav to.«

Urška Žigart

  • Kako se vam je bilo vživeti v vlogo manekenke? Je bila to za vas prijetna izkušnja?

» Danes sem se počutila kar sproščeno, bili smo v pravi družbi, prava ekipa in morda bi to bilo nekaj kar bi lahko tudi počela v prihodnosti. Vsem so nam bila všeč oblačila, ki smo jih nosili, kar se tudi vidi na fotografijah.«

Luka Mezgec

  • Po današnji izkušnji s snemanjem kampanje – kaj je lažje, kolesariti ali pozirati pred kamero? In kakšna se vam zdijo naša oblačila?

»Vsekakor je pozirati pred kamero lažje, saj je srčni utrip nižji in tudi noge so bolj spočite. Prav tako si med snemanjem lahko malce oddahneš, se pogovoriš s prijateljem na setu, kar je na kolesu težje. Oblačila pa so super, občutek na koži je fantastičen, materiali so prijetni, kroji pa mnogo bolj elegantni kot kolesarska oblačila.«

Matevž Govekar

  • Kateri del snemanja vam je bil najbolj zahteven in kateri najbolj zabaven?

»Najbolj zahteven del snemanja je bilo preoblačenje, najbolj zabaven pa samo poziranje.« (smeh)

In tu smo samo še dodali: nova zvezda, ne le cestnega kolesarstva in makadamskih dirk, ampak tudi modna zvezda, je rojena.

s.Oliver kolesarji Tadej Pogačar oglasna kampanja 1

Lokacija snemanja: OYM AG, Cham, Švica
Fotografije in video: Whynot – content production

Naloži več
Zapri