Flip-flops: Sodelovanje Dolce&Gabbana X Havaianas prinaša ”it” japonke te sezone
Flip-flops: Sodelovanje Dolce&Gabbana X Havaianas prinaša ”it” japonke te sezone

Flip-flops: Sodelovanje Dolce&Gabbana X Havaianas prinaša ”it” japonke te sezone

Obutev je pika na i vsakega outfita, še posebej v poletnih mesecih, ko je naša glavna kombinacija lahkotna obleka in japonke. Zato za vse priložnosti izberemo japonke, o katerih smo že pisali, zdaj pa se osredotočimo na tiste z zanimivejšim potiskom, da na videz preprosta oprava dobi pridih elegance.

Prvič v zgodovini modne industrije sta dve znamki, ki jih omenjamo v nadaljevanju, združili moči. Ta omejena izdaja prinaša značilne potiske Dolce&Gabbana in neprimerljiv dizajn znamke Havaianas. Z željo po ustvarjanju ultimativnih dodatkov za poletje 2024 je nastala kolekcija japonk, ki jo dodajamo na Jornalov seznam želja.

Japonke Dolce&Gabbana X Havaianas, ki jemljejo pozornost

Ekskluzivno sodelovanje prinaša štiri potiskane natikače. Leopard, Zebra, Carreto Siciliano in Bue Mediteraneo so potiski Dolce&Gabbana, ki smo jih že vajeni iz preteklosti, sedaj pa krasijo tudi modele japonk Havaianas. Tudi dizajn je nekoliko drugačen in prilagojen eleganci in prefinjenosti. Klasičen gumijasti pašček je zamenjal žametni. Logotip Havaianas je ostal na mestu z dodatkom logotipa D&G na bisernem gumbu. Embalaža poudarja nezgrešljivo eleganco italijanske znamke. Japonke so v mat škatlah s kovinskimi in zlatimi potiski. To na videz luksuzno partnerstvo nam prinaša modele ugodnih japonk za poletno sezono, po redni ceni 120 evrov.

Japonke v modni industriji

Skozi leta so se japonke razvile iz obutve namenjene izključno za plažo ali tudi neformalne priložnosti v modni dodatek, ki je sprejet v različnih situacijah. Njihov dizajn se je razvil od gumijastih do elegantnejših in luksuznejših različic. Vrhunec popularnosti so dosegle v devetdesetih in v 2000-ih letih, kar je utrdilo njihov status kot nepogrešljivega mestnega modnega dodatka. Znane po udobju in sposobnosti, da dopolnijo vsak sproščeni outfit, so japanke postale ključni element sodobnih trendov, ki lahko dopolnijo kateri koli dnevni ali večerni videz.

Japonke Havaianas so doslej nosile številne zvezdnice, kot so Jennifer Aniston, Kaia Gerber, Kourtney Kardashian, Blake Lively in Miley Cyrus. Pričakujemo, da se bo zaradi tega sodelovanja več slavnih dam odločilo svoje oprave popestriti s parom japonk v prepoznavnem vzorcu.

Naloži več
Zapri