Supreme x Nike imajo nove superge, pa ne vemo niti, kako bi jih opisali
Supreme x Nike imajo nove superge, pa ne vemo niti, kako bi jih opisali

Supreme x Nike imajo nove superge, pa ne
vemo niti, kako bi jih opisali

Zdi se, da se novice o modnih sodelovanjih, sploh ko gre za obutev, ne nehajo vrstiti. Najbolj donosno sodelovanje je bilo zagotovo tisto med adidasom in Walesom Bonnerjem, adidas pa je igro s supergami postavil zelo visoko. Najbolj aktualno takšno sodelovanje je Converse x Isabel Marant, za katerega napovedujemo, da bo zelo uspešno. In potem je prišlo do sodelovanja Supreme x Nike.

Superge Supreme x Nike bodo na voljo v treh različicah

…Ampak pravzaprav jih ne potrebujemo. Kaj so to? je bila prva misel, ko smo zagledali te superge. Ali japonke? Ali nekakšno fuzijo japonk in superg? Kakor koli že, Supreme in Nike sta predstavila novo različico copat Clogposite, ki so priložene nogavicam, Crew Sock. Superge so v treh barvah, vsakemu paru pa so priložene nogavice v enakih barvah. Tako boste imeli možnost kupiti superge Supreme x Nike v črni barvi, kombinaciji zelene, rdeče in bele ter najnovejši model, ki prihaja v rumeni in modri različici.

Supreme x Nike suradnja
Supreme x Nike suradnja
Supreme x Nike suradnja
Supreme x Nike suradnja
Supreme x Nike

Bodo ljudje dejansko nosili superge Supreme x Nike?

No, verjetno bodo. Eden izmed trendov, pri katerem modni poznavalci res vztrajajo, je trend “grdo lepih” čevljev. Ali pa morda Supreme poskuša čim dlje jezditi na valu relevantnosti, potem ko je blagovno znamko prodal drugi korporaciji, natančneje skupini Luxottica. Superge morda niso najlepše, a glede na to, kar piše na uradni spletni strani Supreme, bi morale biti zelo udobne. No, vsaj za pokrivanje ene kategorije. Imajo gumijast podplat, mrežasto odprtino ob strani in neoprenski “jezik”. Pod dizajn se podpisuje Aldo Drudi, italijanski oblikovalec, ki je s Supreme že sodeloval. Njegov dizajn se zgleduje po motošportu, zato je oblikoval za Ducati, čelado pa za Antonia Giovinazzija, italijanskega voznika formule 1 za ekipo Alfa Romeo.

Supreme x Nike suradnja
Supreme x Nike suradnja
Supreme x Nike

Foto: Supreme, Instagram

Naloži več
Zapri