Modni pop-up za konec poletja: The Base Label in Viva’s
Modni pop-up za konec poletja: The Base Label in Viva’s

Modni pop-up za konec poletja: The
Base Label in Viva’s

Dve izmed najbolj priljubljenih slovenskih modnih znamk, ki stavita na kakovost in trajnostne principe v mesecu septembru pripravljata edinstven pop-up dogodek. Od 2. do 28. septembra bosta The Base Label in Viva’s gostovali v prostorih Centra Rog na Trubarjevi 72 (zraven TaBar in Grashka Deli).

pop up the base label vivas
pop up the base label vivas

The Base Label

The Base Label, ki ga je ustanovila modna vplivnica Alja Perne, se ponaša z izdelavo v Sloveniji in uporabo izključno 100% naravnih, organskih ter certificiranih materialov. Modna znamka odraža globok občutek odgovornosti do okolja in družbe ter si prizadeva za bolj ozaveščeno prihodnost mode. Znamka je ustvarjena s strani ženske za ženske. Modni kosi so oblikovani v klasičnih krojih, v nevtralnih barvah, iz katerih si lahko ustvarite kapsulno garderobo za vsak dan. The Base Label tako ne le sledi modnim trendom, temveč jih postavlja s trajnostnim pristopom do mode, ki ima dolgoročen vpliv.

Viva’s

Na našem malem modnem tržišču je bila znamka Viva’s ena prvih, ki se je uprla potrošniško naravnanim konceptom ter stopila na pot trajnosti, ko je bila ta ideologija še povsem v povojih. Njena ustanoviteljica Živa Ferlež ponosno pove, da bodo prihodnje leto praznovali 10. obletnico delovanja, kar nedvomno ni zanemarljivo. Uspeh pripisuje prav konceptu, ki največji pomen daje kakovosti. Ta potem poskrbi za to, da so Viva’s torbe pravzaprav večne. Skupaj s skrbno izbranimi materiali ter minimalističnimi oblikami so torbice dobra naložba in alternativa hitrim trendom.

Podrobnosti o pop-upu

V pop-up shopu bodo na voljo trajnostni kosi oblačil in torbic, ki jih odlikujejo inovativni dizajn in skrbno izbrani materiali, proizvedeni izključno v Sloveniji. Cilj je ponuditi oblačila in dodatke, ki ne le zadovoljijo estetske zahteve sodobnega potrošnika, temveč tudi podpirajo trajnostne prakse v modi. Tako se boste lahko pripravili na jesen in sestavili kapsulno garderobo.
Obiskovalci bodo lahko vsak dan, od ponedeljka do petka, med 10. in 19. uro in v soboto med 10. in 15. uro raziskovali široko paleto kosov, v pop-up shopu pa bodo predstavljeni kosi, ki so zasnovani z mislijo na trajnost – od izbire materialov do proizvodnih procesov.
pop up the base label vivas
pop up the base label vivas

Foto: Instagram (@thebaselabel_; @vivasbags)

Naloži več
Zapri