Prispela je nova različica kultne Chanelove torbice, ki je tako lepa, da je že razprodana
Prispela je nova različica kultne Chanelove torbice, ki je tako lepa, da je že razprodana

Prispela je nova različica kultne Chanelove torbice, ki je tako lepa, da je že razprodana

Torbica Kelly ali Chanel Nano, znana po neoporečno damskem dizajnu, je že dolgo zaželjena med ljubiteljicami torbic. Danes preusmerjamo pozornost s kultnega Hermèsovega Kellyja k Chanelovi ponovitvi: torbica z ročajem iz 80. in 90. let prejšnjega stoletja je priljubljena med zbiratelji vintage modelov, v središču dizajna je eleganten ročaj, poimenovan kar Kelly. Brezčasna in elegantna Chanelova torbica vsekakor presega trende in ponovno postaja klasičen slog.

Mini torbice so hit te sezone

Kljub vračanju velikih torb v modo so majhne torbice še vedno zelo prisotne. Ker cene pri Chanelu vsako leto skokovito narastejo, verjetno ni presenetljivo, da so mini modeli in majhni usnjeni izdelki vedno bolj priljubljeni. Ni pa vse v ceni. Mini torbice so postale spremljevalke sodobnega minimalističnega življenja.

Chanel Kelly

Chanelu ta trend ni neznanka, saj nam s predstavitvijo novega starega modela Kelly pripravlja pravo vintage oživitev. Popolno majhne, ​​ miniaturne torbice z ročajem bodo zagotovo postale hit med ljubitelji vintagea in novimi zbiratelji.

Podobno kot njihove predhodnice so tudi nove torbice Chanel Kelly izdelane iz gladkega črnega šivanega jagnječjega usnja z zaobljenimi ročaji. Rahlo trapezasta oblika asociira na vintage slog, vsekakor pa bolj izstopajo prešiti detajli. Zapenjanje je posodobljeno z odprtim zgornjim delom namesto prvotnega polnega preklopa. Torbica ima zdaj tudi bistveno debelejši ročaj, ki je v primerjavi z njo nekoliko prevelik. V nasprotju s prvotnim modelom Chanel Kelly s 24-karatno pozlato uporablja nova različica svetlo zlato kovino.

Velikosti in podrobnosti

Nova torbica je na voljo v dveh velikostih – majhni in veliki, vendar sta obe precej majhni. Manjšo bi bilo morda primerneje imenovati nano ali mikro, saj lahko vanjo pospravite le nekaj kreditnih kartic. Tudi tako imenovana velika ni dosti bolj prostorna. Obe različici vključujeta kultno verižico za nošenje čez telo, ki je ni mogoče sneti, zahvaljujoč ročaju pa ju lahko nosite tudi v roki. Torbica je trenutno v barvah, kot so črna, modra, koralno rožnata, svetlo rožnata, rdeča in bela.

Čeprav se obsedenost z mini torbicami Chanel nadaljuje, mediji poročajo, da so bile miniaturne Kelly v butikih Chanel razprodane že med predprodajo. Nedvomno vznemirljiva naložba, pa vendar – po kakšni ceni? Kakor koli že, ta popolnoma nov model Chanel Kelly zagotovo ni za tiste z omejenim budžetom: Chanelova spletna stran trenutno navaja ceno 3000 $ za majhen model in 4400 $ za velik.

Ker cene vintage Chanela še naprej rastejo, se bo morda ta nova alternativa izkazala za boljšo možnost.

Foto: Instagram (@nataliepstyling, @styledbydanielleklein)

Naloži več
Zapri