Woolknittka & JM Studio pop-up dogodek: Naredite si zalogo jesensko-zimskih pletenin
Woolknittka & JM Studio pop-up dogodek: Naredite si zalogo jesensko-zimskih pletenin

Woolknittka & JM Studio pop-up dogodek: Naredite si zalogo jesensko-zimskih pletenin

Jesen kar kliče po tem, da se zavijemo v tople, kakovostne in udobne pletenine. Woolknittka in JM Studio vas zato vabita na prav poseben pop-up dogodek, kjer boste lahko spoznali novo kolekcijo Woolknittka izdelkov iz naravnih materialov. Pletenine iz moherja, merino volne in kašmirja boste lahko od bližje pogledali, potipali in preizkusili v četrtek, 24. oktobra 2024, od 14. do 18. ure, in sicer v prostorih Manifesta na Šubičevi 3 v Ljubljani (zvonec Manifest).

Naravno razkošje pletenin

Ideja o Woolknittka izdelkih, ki bi postali del vsakodnevne izbire v ženski garderobi se je realizirala v nastanek linije iz visokokakovostnih naravnih materialov, kot so lan, svila, moher, merino volna, kašmir, ki po eni stani zagotavljajo prijeten občutek na telesu, po drugi strani pa s svojo trajnostjo prispevajo k zmanjševanju vpliva na okolje. Premišljena sestava izdelkov omogoča celoletno nošenje le teh, saj imajo naravni materiali dobre termoregulacijske in antibakterijske lastnosti, kar je prednost v izbiri pred sintetičnimi vlakni.

Udobje lanu, razkošje svile in bogastvo kašmirja je utelešeno v minimalistični kroj oblačil, primerne za vse priložnosti. Poleg stalne ponudbe pletenin, kot so majice, bluze, obleke bodo na voljo linija ročno izdelanih izdelkov iz moherja na svili, kjer lahko z dodajanjem preje (svila, kašmir, bleščice) postanete soustvarjalec svojega unikatenega izdelka.

Ročno pleteno z ljubeznijo

Vse pletenine ročno plete Valeria Kovalenko, ki je svojo pletilsko ljubezen spremenila v modno znamko leta 2023. Vsak kos je spleten z ljubeznijo do ročne umetnosti in je unikat, zato lahko sodelujete pri samem oblikovanju in po želji izberete barve ter niti. Nežna sestava, minimalistični kroj in nešteto kombinacij nošenja pomeni, da so kosi resnično vsestranski in brezčasni. Sestava je lahka, nežna do telesa in primerna tudi za najbolj občutljivo kožo. Pletenine Woolknittka so trajnosten kos, ki vas bo osrečeval vedno znova in znova.

Več o pop-up dogodku na Instagram profilu @jelenamilic.studio in @wool.knittka.

Foto: Instagram (@wool.knittka)

Naloži več
Zapri